RETAIL CONCEPT

Altijd en overal

De klantbeleving is voor de food retail belangrijker dan ooit. De steeds populairder wordende full-service supermarkt brengt nieuwe kansen met zich mee. Klanten willen een completer en luxer aanbod, waarbij zowel de bakker, slager, vis- en groenteboer de ruimte met elkaar delen. Daarbij zorgt het laten zien, ruiken en proeven van uw producten voor een optimale beleving in uw winkel. Drie vaste eetmomenten op een dag is niet meer de norm. Mensen willen eten waar en wanneer het hen uitkomt. Met de inzet van onze apparatuur kan dit overal, en op elk moment van de dag. Wij bieden maatwerk voor retailers die meer willen bieden dan het standaard assortiment. Dit betreft ook tankshops, shop-in-shops en to go-formules.

Full-service supermarkt

Eén winkelvoer waar nagenoeg alles verkrijgbaar is. Deze trend brengt nieuwe kansen met zich mee. One-stop shopping wordt steeds eenvoudiger voor de consument door het brede assortiment van supermarkten. Niet alleen de standaard supermarktproducten, maar ook kwalitatief hoge producten van in-house vakmensen zoals de slager, bakker, vis- of groenteboer zijn hier verkrijgbaar. Dit retail concept betreft één plek waar alles samenkomt. Daarvoor bieden wij dé oplossing.

Devapo biedt met de hoogwaardige bereidings- en conserveringsapparatuur dé oplossing.

ConvoChill en Convotherm retail

KANT-EN-KLAAR

Convenience food

Verse gemaksproducten worden alsmaar populairder. Biedt u ‘ready to heat’ en/of ‘ready to eat’ producten aan? Wij hebben voor u dé oplossing met een brede range aan bereidings- en conserveringsapparatuur. Met onze blast chiller-freezers bieden wij tevens de mogelijkheid tot het terug koelen van deze producten om zo de houdbaarheid en kwaliteit aanzienlijk verlengen. Dit alles om het rendement van uw retail concept te optimaliseren.

Ambacht

Bij Devapo bieden we kwaliteit, precisie en consistentie. Met onze brede range aan professionele keukenapparatuur voorzien wij vrijwel elke ambachtelijke producent in haar behoefte. Onze ervaring rijkt van grote slagerijen en bakkerijen tot kleine verswinkels tot de groente- of visboer op de hoek. Voor elke specifieke uitdaging hebben wij een gepaste oplossing. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze pagina branchepagina over ambacht.

Onze werkwijze in de retail

Grab & go

Ons assortiment voor de to go branche loopt uit een van compacte combi-steamers tot razendsnelle high speed ovens. Dit alles om uw klanten zo snel mogelijk te kunnen serveren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van de producten. Onze ervaring reikt van kleine tankshops en bistro’s tot grote afhaalrestaurants.

Ons assortiment bevat verschillende compacte combi-steamers en high speed ovens.