Devapo heeft vele jaren ervaring in het ontwikkelen, produceren én onderhouden van professioneel bereidings- en conserveringsapparatuur. Onze klanten lopen uiteen van ‘s werelds toonaangevende tot kleinere, regionale bedrijven in de horeca, retail, zorg en industrie. Met onze kennis van deze uiteenlopende branches, ervaring met de verscheidenheid aan bereidingstechnieken en onze brede range aan oplossingen zijn wij in staat je te voorzien van het beste advies. Of dit nu gericht is op het gezonder maken van uw maaltijden, het zetten van de stap naar vegan gerechten of het waarborgen van de kwaliteit en efficiëntie bij tekort aan (geschoold) personeel, wij staan je graag met raad en daad bij.

8 redenen om te kiezen voor Devapo.

Waar wij voor staan.

Quality – Devapo staat voor kwaliteit.

Met onze professionele service en onze duurzame en efficiënte manier van werken, streven wij ernaar om de hoogste kwaliteit in food processing te leveren. Door gebruik te maken van nieuwe technieken, zorgen we ervoor dat deze kwaliteit wordt verhoogd.

Development – Met het oog op de toekomst.

Devapo onderscheidt zich door groei en potentie te zien in de markt en écht het verschil te maken. Door te innoveren en te ontdekken, zorgen we altijd voor een passende oplossing waarbij een persoonlijke benadering centraal staat.

Ambassadeur productie
Ambassadeur R&D

Service – Altijd bereid om verder te gaan.

Het serviceteam van Devapo bestaat enkel uit ervaren en gecertificeerde specialisten die proactief werken aan onderhoud en service. Voor mogelijke storingen is Devapo 24/7 bereikbaar. Voor ons is een klant als een partner, die kan vertrouwen op onze aanwezigheid en kennis. Precies zoals het zou moeten zijn.

Integrity – De basis van betrouwbaarheid.

Integriteit is voor Devapo niet alleen een kernwaarde, maar ook een startpunt voor alles wat we doen. Daarbij draait het om de aanwezigheid en kennis van het team, de klantenservice of het eindresultaat van de klant zijn oven; alles begint en eindigt met professionaliteit en transparantie. De klant moet niet met minder genoegen nemen.

Ambassadeur contact service
Ambassadeur Magazijn logistiek

Passion – Hart hebben voor de zaak.

Bij Devapo is teamgeest een vanzelfsprekendheid, maar elke collega met zijn / haar taak en expertise realiseert zich goed dat het belang van de klant het belang van ons bedrijf is. Werken met unieke producten van topkwaliteit is een van de motivaties, omdat het hele team blindelings kan vertrouwen op consistente prestaties.

Commitment – Aandacht voor elk detail.

Vanaf het eerste contact met de klant tot ver na de inbedrijfstelling, besteden we voortdurend en nauwkeurig aandacht aan de ambities van onze klant / partner. Of het nu gaat om consulting, een strak schema, ondersteuning tijdens de implementatie of een ‘total care’-oplossing, bij Devapo passen we de samenwerking met onze klanten aan.

Devapo culinair
Ambassadeur sales

Bekijk onze vacatures.