KEUKEN KLEINSCHALIG WONEN

Wij bieden dé totaaloplossing voor het kleinschalig wonen. Als producent en leverancier van professioneel keukenapparatuur weten wij precies wat in uw situatie de juiste toepassing is. Daarbij ontzorgen we u volledig in het proces, van A tot Z van verpleeghuis tot zorghotel. Onze careconceptLine modellen zijn makkelijk te bedienen en veilig voor iedereen.

Keukens voor de zorg

Het bereiden in een huiselijke omgeving van smakelijke en voedzame maaltijden, gecombineerd met professionele begeleiding. Dit vraagt om maatwerk! De hoge gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van de apparatuur zorgt ervoor dat iedereen zorgeloos de lekkerste maaltijden kan bereiden. Dit alles met slechts één druk op de knop! Devapo biedt maatwerk en denkt graag met u mee. Van bereiden, tot afwassen, van totale keukeninrichting tot maaltijdconcept.

Devapo biedt met de speciaal ontwikkelde careconceptLine dé oplossing voor het kleinschalig wonen.

kleinschalig wonen

HYBRIDE KOKEN

 

Ons hybride koken concept stelt zorg- en gastvrijheidsmedewerkers in staat om binnen een mum van tijd heerlijke én gezonde maaltijden op tafel te zetten. Bespaar gemiddeld meer dan 50% op het dagbudget door bijvoorbeeld groenten en aardappels gelijktijdig te bereiden met voorgegaarde eiwit producten. Een aantal voordelen op een rij:

  • Bespaar gemiddeld meer dan 50% op het dagbudget
  • Volledige maaltijden bereiden met één druk op de knop
  • Korte bereidingstijden door gecombineerd programma
  • Behoud van smaak en voedingsstoffen door een gesloten ovenkamer
  • Alles in één bereidt in een mooie porseleinen dekschaal

Bekijk in de video hoe onze klanten hybride koken ervaren.

Onze werkwijze bij kleinschalig wonen

Samenwerkingen om trots op te zijn in het kleinschalig wonen

‘Bij probleempjes op de afdeling was een telefoontje genoeg en kwam er altijd op de dag zelf nog een medewerker van Devapo langs om te ondersteunen. Vervolgens is Devapo een trouwe leverancier van ons geworden. Waarbij ondersteuning en service nog altijd van hoog niveau zijn.’

Wilbert van Laarhoven, Stichting Laverhof