Professionele installatie door de monteurs van Devapo.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het aanschaffen van kwaliteitsapparatuur voor in uw keuken, onze monteurs staan namelijk ook voor u klaar om deze apparatuur te plaatsen. Zo heeft u zelf dus geen technische kennis nodig om te genieten van een mooie nieuwe keuken met professionele apparatuur. Of het nu gaat om een grootschalig project of het plaatsen van een enkele oven, een project in zorginstelling of een cafetaria; onze monteurs komen het met zorg en aandacht bij u installeren.
Installatie op locatie

”Wij zorgen dat uw keukenapparatuur zorgvuldig wordt geïnstalleerd en dat alles naar behoren werkt.”

Onze monteurs.

Voor het installeren van professionele bereidings- en conserveringsapparatuur is de nodige kennis vereist. Onze monteurs worden het hele jaar door getraind en hebben daardoor verstand van zaken en beschikken over de nodige kennis op het gebied van elektra, technologie, gas en water. Voor de installatie van uw grootkeuken kunt u dus volledig op onze monteurs vertrouwen, maar alles gebeurt uiteraard in overleg met u.

De voordelen van installatie door onze monteurs.

  • Professionele en vakkundige installatie door opgeleide specialisten.

  • Onze monteurs zijn gewend te installeren in verschillende branches.

  • De monteurs hebben verstand van zaken en zullen de installatie volledig op zich nemen, maar belangrijke zaken worden altijd met u gecommuniceerd.

  • Alle apparatuur wordt getest voordat de monteurs vertrekken. Zo bent u ervan verzekerd dat alles naar behoren werkt!

Stond de installatie van uw keukenapparatuur u in de weg maar hebben we uw zorgen nu kunnen wegnemen? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van geschikt keukenapparatuur en bent u benieuwd naar wat voor uw kookconcept geschikt is?  Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Wanneer u nog meer vragen heeft over de installatie van uw mogelijk toekomstige keukenapparatuur, kunt u natuurlijk altijd even bellen.