INDUSTRIËLE KEUKEN

Continuïteit en rendement

Wij bieden de voedselverwerkende industrie kwaliteit, kwantiteit en boven alles betrouwbaarheid. De continuïteit van uw productieproces staat voorop. Zowel de machines voor uw industriële keuken, als onze servicespecialisten staan 24/7 voor u klaar. Onze industriële inrijmodellen zijn er op ingericht grote volumes te verwerken met zo min mogelijk inspanning. en operationele kosten. Wij beschikken over een breed assortiment aan accessoires om uw werkprocessen zo eenvoudig en ergonomisch mogelijk te maken.

Industriële combi-steamers

Onze Industriële combi-steamers zijn uiterst betrouwbaar en brengen uw rendement naar een hoger level. De combi-steamer deluxe bestaat uit een brede range van hoogwaardige combi-steamers, geschikt voor koken, stomen, pocheren, bakken, grillen, braden en regenereren. Met de easyTouch uitvoering beschikt u over nóg meer mogelijkheden en lopen uw bedrijfsprocessen gestroomlijnder dan ooit.

De IndustrialLine beschikt over nagenoeg dezelfde functies en is speciaal ontwikkeld om nóg zwaardere taken aan te kunnen. Ideaal voor wanneer u dag en nacht wil blijven produceren met zo min mogelijk downtime. De perfecte compagnon in uw industriële keuken.

Devapo biedt met de Convotherm deluxe en de speciaal ontwikkelde IndustrialLine dé oplossing.

Industriële blast chiller-freezers

Met onze industriële blast chiller-freezers koelt u producten razendsnel terug om zo de houdbaarheid van uw producten te verlengen met zo min mogelijk verlies van kwaliteit en voedingswaarden. Deze modellen beschikken tevens over functies om te ontdooien en opwarmen.

Onze grote modellen blast chiller-freezers beschikken over externe motoren om geluidsoverlast in de werkruimte te beperken. Onze installatiespecialisten denken graag met u mee over de juiste opstelling.

Wij bieden de oplossing met onze brede range aan professionele blast chiller-freezers.

Voor grote inrijmodellen, neem contact op via onderstaande button.

Blast chiller-freezer industrie

Onze werkwijze in de industrie

Industriële multiCookers

De Multicooker is een echte alleskunner. Hij kookt, bakt, frituurt, stooft, grilt, roostert, konfijt, gaart onder druk, gaart op lage temperatuur en dat alles in rap tempo en met een perfect resultaat. Door zijn maximale productiviteit, flexibele inzetbaarheid en minimaal verbruik in energie en water betaalt de Multicooker zich al binnen enkele maanden terug. Onze range bestaat uit 7 verschillende capaciteiten uiteenlopend van 2×30 liter tot 250 liter.. De multiCooker vervangt een groot deel van de apparatuur in uw industriële keuken waardoor efficiënt werken vanzelfsprekend wordt.

Devapo biedt de totaaloplossing met de zeer brede range aan multiCookers.

Multicooker slagerij