HORECA KEUKEN

Constante kwaliteit

Van een bescheiden pop-up restaurant, tot fastfoodketens, tot luxe sterrenrestaurants: kwaliteit staat altijd voorop. Met onze betrouwbare apparatuur bent u verzekerd van een constant hoge kwaliteit van al uw gerechten. Devapo biedt een brede range aan producten voor vrijwel elke horeca keuken. Onze ervaring reikt van kleine foodtrucks tot grote sterrenrestaurants. Onze experts staan klaar om hun ervaring met u te delen en tot de juiste oplossingen te komen. Voor de speciaal ontwikkelde gastronomyLine is geen obstakel te groot. Zeer onderscheidend in kwaliteit betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Kleine horeca keuken

Genieten van lekker eten in een informele setting. Creëer de perfecte verhouding tussen gemak, snelheid en kwaliteit met de hoogwaardige apparatuur van Devapo. Door de hoge gebruiksvriendelijkheid kan vrijwel iedereen overweg met onze professionele apparatuur en zijn je processen in de keuken gestroomlijnder dan ooit.

Door uw keuken perfect af te stemmen op de menukaart kunt u betere resultaten behalen met een lagere personeelsbezetting. Devapo biedt maatwerk en denkt graag met u mee vanaf de voorbereiding tot het uitserveren.

Devapo biedt met de Convotherm combi-steamer, de speciaal ontwikkelde gastronomyLine en de razendsnelle Merrychef dé oplossing.

Merrychef high speed oven gastronomie

TINY KITCHEN CONCEPTS

Tiny Kitchen Concept

Onze tiny kitchen concepts stellen u in staat de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Of het nu gaat om een bescheiden pop-up restaurant, een compacte foodtruck of zelfs een verrijdbaar meubel op zich: tiny kitchen concepts biedt dé oplossing voor gastronomie gelegenheden die te maken hebben met:

  • Zeer beperkte werkruimte
  • Gebrek aan elektrische aansluitpunten
  • Gebrek aan water toe- en afvoerpunten
  • Flexibele/tijdelijke plaatsingen

Neem contact op met onze experts om erachter te komen wat voor u de beste oplossing is.

Grote horeca keuken

Bereid jezelf volledig voor op de piekuren. Wij bieden oplossingen voor koken, stomen, frituren, bakken, garen, roken, stoven, grillen, roosteren, garen onder druk, regeneren snel terugkoelen en schokvriezen. Dit alles om de processen in de keuken zo gestroomlijnd mogelijk te maken met een constant behoud van kwaliteit en een optimale betrouwbaarheid. Met ons breed assortiment aan verschillende modellen en capaciteiten bieden wij voor vrijwel elke uitdaging in uw horeca keuken een geschikte oplossing. Of het nu gaat om een combi-steamer, multicooker, blast chiller-freezer of een convectieoven.

Wilt u meer informatie, of twijfelt u over wat voor u de meest geschikte oplossing is? Neem dan gerust contact op met onze experts.

Wij bieden een zeer brede range aan professioneel bereidings- en conserveringsapparatuur.

Convotherm gastronomie

Onze werkwijze in de horeca

Fastfoodketens

Devapo is specialist in het stroomlijnen van de werkprocessen in uw keuken. Snelheid, kwaliteit en consistentie staan daarbij voorop. Onze keukenapparatuur is zeer eenvoudig in gebruik. Door gebruik te maken van vooringestelde programma’s kan nieuw personeel vrijwel meteen aan de slag. Zowel ons assortiment combi-steamers als high speed ovens kan worden ingezet om de werkdruk op het personeel te verlagen zonder te hoeven inleveren op snelheid en kwaliteit.

Geef een upgrade aan uw keuken door de apparatuur te voorzien van een eigen branding. Wij bieden de mogelijkheid tot het personaliseren van de display op uw combi-steamer. Onze ontwerpers denken graag met u mee.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze experts.

Onze apparatuur is betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk waardoor uw personeel efficiënt en snel te werk kan gaan.

Multicooker testimonial

‘Met de Multicooker van Devapo besparen wij enorm veel tijd in de keuken. Met name doordat we grote batches in één recept kunnen klaarmaken. Ook besteden we minder tijd aan het inkoken van onze bouillons dankzij het grote pan oppervlak. Daarnaast kunnen we de Multicooker voor verschillende doeleinden inzetten, waardoor we veel besparen op de aanschaf van andere apparatuur.’

Wesley Sijbers, Ria Joosten Catering