Plant-Based koken in de zorg met Devapo en Bonduelle

Plaats je op de reservelijst

We hebben zoveel aanmeldingen ontvangen dat we de inschrijving hebben moeten sluiten.

Maar we hebben goed nieuws voor degenen die zich nog niet hebben kunnen aanmelden! Er is nog een kans om deel te nemen. Je kunt jezelf op de reservelijst zetten. Wanneer er een plekje vrijkomt, ben jij de eerste die we bellen!

Op donderdag 7 maart organiseren wij speciaal voor de zorg een kookdemonstratie gericht op gezonde en duurzame maaltijden. Deze bijeenkomst organiseren wij in samenwerking met Bonduelle Foodservice en biedt de kans om meer te leren over de bereiding van de lekkerste plantaardige maaltijden, variërend van vegetarische stoof tot loaded fries. Hiermee zetten we samen een belangrijke stap in de richting van een gezond en duurzaam voedingsaanbod in de zorg.

Voor wie:

Voor iedereen die zich bezighoudt met maaltijdbereiding in ziekenhuis en zorginstellingen, van zorgchefs in de productiekeuken tot aan zorgmedewerkers in de keuken van kleinschalige woonafdeling. Ook richten we ons op de mogelijkheden van een plantaardig voedingsaanbod in het bezoekers- en personeelsrestaurant.

Waarom:

Om de zorg te ondersteunen in de stap naar de groeiende behoefte aan smakelijke en volwaardige vegetarische maaltijden met behoudt van (natuurlijke) eiwitten.

Waar:

In het Devapo Experience Center in Asten

Wanneer:

Donderdag 7 maart 2024, van 13:00 tot 16:00uur

Nieuwsgierig geworden? Sluit dan gezellig aan! Aanmelden kan via het formulier op deze pagina.

Aanmelden reservelijst.

    Deel dit event.