Effectieve bescherming

Met de waterbehandelsystemen van Devapo kunt u leidingwater doelgericht optimaliseren voor diverse toepassingen toegespitst op uw specifieke gebruikersdoeleinden. De waterkwaliteit is van groot belang om de levensduur van uw keukenapparatuur te optimaliseren. Onoplosbare of lastig te verwijderen aanslag in machines behoort hiermee tot het verleden. Tevens wordt te zacht en chloriderijk water aangepakt.

Waarom goed water belangrijk is:

Een waterdruppel bevat veel meer dan alleen H2O. Naast puur water bevat de druppel namelijk ook calcium ionen en magnesium ionen. De verhouding water met calcium en magnesium bepaalt de ’totale hardheid’ van het water. Des te harder het water, des te meer last u zal hebben van kalkafzetting. Onze waterbehandelsystemen verwijderen deze schadelijke stoffen alvorens ze uw keukenapparatuur betreden. Hierdoor blijft uw apparaat schoon en wordt de levensduur geoptimaliseerd.

Aangezien de watersamenstelling verschilt per land, per regio en zelfs per dorp, is er geen alomvattende oplossing. Daarom meten wij de waterhardheid bij u op locatie en geven we u advies over welke toepassing voor u geschikt is.

Devapo service

Vragen over ons assortiment waterbehandelsystemen? Ik help u graag verder.

Ons assortiment

Waterfilter FX5

FX

50 / 90

Leidingwater moet vanwege speciale vereisten in de gastronomie worden geoptimaliseerd. Met Devapo FX hebt u een filtersysteem ter beschikking dat deze taak efficiënt en ongecompliceerd kan vervullen.
Dankzij de twee terugslagventielen in de filterkop kan het water niet terugstromen en ook niet ongecontroleerd weglopen. Het Devapo FX filtersysteem is voedselveilig, drukbestendig en kan horizontaal geplaatst worden.

Waterfilter FPX35

FPX

15 / 35 / 60

Met Devapo FPX kunt u leidingwater doelgericht optimaliseren voor diverse toepassingen toegespitst op uw specifieke gebruikersdoeleinden.

Calciumionen die voor een harde aanslag zorgen worden praktisch geheel verwijderd en als het leidingwater carbonaten of sulfaten bevat, worden kalk- en gipsaanslag voorkomen. Onoplosbare of lastig te verwijderen aanslag in machines behoort daarmee tot het verleden.

Devapo FOX

FOX

1000 / 2000

Het is nog nooit zo eenvoudig, rendabel en veilig geweest om het lokale drinkwater om te toveren tot het zuiverste water perfect afgestemd op uw gebruiksdoeleinden. Dit waterbehandelsysteem is uitgerust met een van de krachtigste membranen ter wereld. De Devapo omgekeerde osmose systemen kunnen grote volumes aan en zijn ideaal voor water met een hoge hardheid hoge, hoge chloride waarde en opstellingen met meerdere apparaten bij elkaar.