Zorg keuken

Devapo biedt voor de zorg de speciaal ontwikkelde careconceptLine. Eenvoudig te bedienen apparatuur die kan worden ingezet voor verschillende maaltijdconcepten. Ons doel is om samen met u te zoeken naar een oplossing waarbij volledige ontzorging centraal staat.

devapo careconceptline zorginstelling
devapo careconceptline zorgkeuken

Kleinschalig wonen

Devapo biedt totale keukens voor kleinschalige woongroepen. Als producent en leverancier van professioneel keukenapparatuur weten de experts van Devapo precies welke oplossing voor u de juiste is. De careconceptLine apparaten zijn zeer eenvoudig te gebruiken en veiligheid staat altijd voorop.

Horeca keuken

Uw gerechten zijn constant van topkwaliteit dankzij onze betrouwbare apparatuur. Devapo biedt voor vrijwel elke horeca keuken een geschikte oplossing. De speciaal ontwikkelde gastronomyLine is onderscheidend en innovatief. Geen uitdaging is te groot.

Graaf ter Horst
Convotherm combi-steamer industrie

Industriële keuken

Devapo biedt een brede range aan industriële inrijmodellen die gericht zijn op continuïteit en rendement. Tevens maken wij uw werkprocessen zo eenvoudig en ergonomisch mogelijk met ons breed assortiment aan accessoires.

Retail concept

Drie vaste eetmomenten per dag is verleden tijd. Devapo biedt met onder andere de Merrychef razendsnelle oplossingen voor retailers die out-of-the-box durven te denken. Dit geldt ook voor tankshops, shop-in-shops en to go-formules.

Devapo Merrychef pizza
Slagerij de With

Ambacht

De focus ligt op het kunnen voorzien van heerlijke producten van topkwaliteit. Verbreed uw assortiment met gemak met behulp van de veelzijdige apparatuur. Voor elke ambacht keuken een passende oplossing.