Zorg.

Kleinschalige woonvormen in ouderen- en gehandicaptenzorg, GGZ instellingen, revalidatiezorg, ziekenhuiszorg en decentrale maaltijd verzorging.
Devapo zorgkeuken

“Devapo heeft goede service, mooie producten en wat ik vooral waardeer is het implementatietraject.”

Jeroen Morsink, Liberein

Commitment naar de zorgbehoevende medemens staat centraal in de zorgwereld. Zoeken naar de juiste mix tussen een persoonlijke ‘zorg op maat’ benadering met een optimale product dienstverlening meetbaar en transparant. Met de speciaal ontwikkelde careconceptLine en hotAir productlijn, onderscheidend in veiligheid, gebruiksgemak en duurzaamheid, streven wij naar volledige ontzorging.

Gerealiseerde zorgprojecten.

Gastronomie.

Restaurant, hotel, cafetaria, catering, bakker, slager, groenteboer, poelier.

De veranderende consument stelt steeds hogere/andere eisen aan de gastronomie. Eetpatronen veranderen, ontwikkelingen als gezondheidsbeleving, puur en eerlijke smaak, convenience en echte authenticiteit van de zaak bepalen steeds meer het bezoekgedrag van de consument. Onze gastronomyLine en Convotherm vraagt en biedt als geen ander het uiterste in design, snelheid en kwaliteit.

Gerealiseerde horecaprojecten.

catering combi-steamer

“Devapo heeft ons tijdens de tweede lockdown geholpen om met minimaal risico om te schakelen naar bezorgmenu’s. In een middag tijd leerden ze ons hoe we met onze bestaande Convotherm combi-steamer heerlijke en gevarieerde sous vide maaltijden konden bereiden. We konden diezelfde avond al leveren!”

Roel, Cateringservice en Partycentrum Van de Putten

Retail.

Food retail, shop-in-shop, to-go formules, supermarkt, lunchroom, tankstation, verswinkel, groenteboer, slager, bakker, poelier, visboer.
Merrychef high speed oven tankshop

“Dankzij de Merrychef hebben wij onze derving tot een minimum weten te beperken. Onze vers bereide producten worden gekoeld bewaard en pas bij bestelling binnen enkele seconden opgewarmd in de Merrychef. Op het moment dat de klant heeft afgerekend is het product al klaar om mee te geven.”

Charlene Schuurman, Shell van Vliet

Overal en altijd kunnen eten. Door onze drukke levensstijl zijn consumenten sneller geneigd om onderweg vlug een warme hap/snack te kopen. Op streetfoodmarkten, petrol stations, shop-in-shop, supermarkten, to-go formules etc. Food retail groeit snel en dat vereist een flexibele oplossing. Wij bieden met Merrychef de ultieme oplossing die zich onderscheidt in pure snelheid.

Gerealiseerde retail- en petrolprojecten.

Industrie.

Maaltijdproducenten, grote bakkers, grote slagers.

Wanneer de hoogste eisen worden gesteld aan continuïteit van uw productieproces en een maximaal rendement van het product tegen de laagst mogelijke operationele kosten geldt, dan biedt Devapo met de “heavy duty” industrialLine voor u de oplossing. Proces controle is een vanzelfsprekendheid voor u, maar ook voor ons! Samenwerking en partnerschap staan voorop voor het bereiken van de gestelde doelen, altijd 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Gerealiseerde industrieprojecten.

Devapo industrialLine combi-steamer

“Persoonlijk, onderscheidend en doelgroepgericht zijn onze oplossingen op maat. Hierbij is altijd onze gedachte dat techniek niet het uitgangspunt is maar, de mens.”