AMBACHT

Kwaliteit op een ander niveau

Uw klanten dag in dag uit kunnen voorzien van heerlijke producten, altijd van de beste kwaliteit. Door de precisie en betrouwbaarheid van onze apparatuur staat u er nooit alleen voor. Devapo biedt een brede range aan apparatuur voor de ambacht waarmee u uw werkprocessen optimaliseert en efficiënt werken een vanzelfsprekendheid wordt. Geef uw assortiment een upgrade met behulp van de veelzijdigheid van onze multiCookers, combi-steamers, blast chiller-freezers, high speed ovens en convectieovens. Voor elke ambacht keuken hebben wij een passende oplossing in huis.

Slagerij

Verbreed de mogelijkheden in uw slagerij met de veelzijdige apparatuur van Devapo. Met onze professionele apparatuur geeft u de finishing touch aan uw ambachtelijke producten. Of het nu gaat om het garen van vlees, de bereiding van soepen of zelfs het klaarmaken van maaltijden. Onze Convotherm combi-steamers zijn zelfs voorzien van een ConvoSmoke optie. Ideaal voor al uw gerookte producten. Ons assortiment varieert van grote inrijmodellen tot compacte tafelmodellen. Voor elke slager bieden wij een oplossing op maat.

Devapo biedt dé oplossing met ons assortiment professioneel keukenapparatuur voor groot en klein.

Slagerij de Roode Convotherms

Bakkerij

Devapo biedt een range aan ovens perfect afgestemd op de processen van bakkerijen. Bij deze vorm van ambacht is de juiste temperatuur en luchtvochtigheid de sleutel tot succes. De opties en functionaliteiten van onze apparaten zijn gericht op het gelijkmatig verwarmen van de ovenkamer met een constante luchtvochtigheid. Daarnaast bieden we een reeks blast chiller-freezers met rijsstand aan om de voorbereiding op het afbakken te optimaliseren. Onze apparatuur is beschikbaar in grote modellen voor industrieel gebruik, maar ook in compacte modellen voor bake-off shops.

Merrychef bakker

Onze werkwijze in de ambacht

Ambachtelijke verswinkel

Heeft u ook een ambachtelijke winkel, maar dan geen slagerij of bakkerij? Geen probleem. Onze apparatuur is zeer breed inzetbaar. Zo bedienen we bijvoorbeeld ook de visboer met onze combi-steamers met rook functie. Of de groenteboer, die naast zijn groenten ook kant-en-klaar maaltijden verkoopt. We gaan graag eens met u om tafel om te kijken wat we voor uw zaak kunnen betekenen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 

Retail keukens